ΦΩΣ | ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ

submitted by Aeroview on 05/23/14 1

Polygnome took care of the following:
- Cinematography
- Post Production

Έκθεση σε τρία επίπεδα:

Το πρώτο συνδυάζει την Trash Art (Σκουπιδοτέχνη) με την Shadow Art (Τέχνης της Σκιάς), εστιάζοντας περισσότερο στη σκιά. Τα έργα είναι φτιαγμένα από διάφορα σκουπίδια. Τα υλικά έχουν τοποθετηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μη δημιουργούν μορφές εκ πρώτης όψεως. Όταν όμως φωτιστούν από δύο μοναδικά σημεία δημιουργούν δύο σκιές με συγκεκριμένο σχήμα. Οι σκιές του κάθε έργου χαρακτηρίζονται από μία τουλάχιστον αντιθετική σύζευξη.

Στο δεύτερο επίπεδο της έκθεσης το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα έργα είναι κεραμικό stoneware. Πρόκειται για εσώγλυφα στα οποία αποτυπώνεται η αρνητική μορφή της απεικονιζόμενης φόρμας. Φωτιζόμενα με τον κατάλληλο τρόπο δημιουργούν τρισδιάστατες μορφές, «ολογράμματα» που έχουν την δυνατότητα να στρέφονται και να ακολουθούν τον παρατηρητή δημιουργώντας μια αμφίδρομα ανάδρομη σχέση όπου το έργο γίνεται παρατηρητής κι ο θεατής γίνεται παρατηρούμενος.

Στο τρίτο επίπεδο, οι πίνακες ζωγραφικής διαφοροποιούνται με κατάλληλο φωτισμό. Εμφανίζονται κρυμμένες εικόνες, τονίζονται διαφορετικά τα χρώματα και αναδύονται νέα μηνύματα. Ο θεατής αποφασίζει ποια προτιμάει και αυτό τον καθιστά συμμέτοχο στο έργο.

Leave a comment

Be the first to comment

Email
Message
×
Embed video on a website or blog
Width
px
Height
px
×
Join Huzzaz
Start collecting all your favorite videos
×
Log in
Join Huzzaz

facebook login
×
Retrieve username and password
Name
Enter your email address to retrieve your username and password
(Check your spam folder if you don't find it in your inbox)

×