Waljinah - Luntur

submitted by GoUBTV on 02/18/14 1

Yen lunturo wenterane Ora koyo yen luntur tresnane Tekan-tekane atine Koyo-koyo mung sak sire dhewe Ora sembodo mbiyene Saben dino mung tansah metukke Saben kepetuk tembunge Angrerepo dadio duwe'e Ora maido kolomongso mung sok gawe gelo Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno Ditambakno mrono-mrene tiwas-tiwas ndedhowo larane Nanging tombo sejatine ora liyo mung awake dhewe Yen lunturo wenterane Ora koyo yen luntur tresnane Tekan-tekane atine Koyo-koyo mung sak sire dhewe Ora sembodo mbiyene Saben dino mung tansah metukke Saben kepetuk tembunge Angrerepo dadio duwe'e Ora maido kolomongso mung sok gawe gelo Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno Ditambakno mrono-mrene tiwas-tiwas ndedhowo larane Nanging tombo sejatine ora liyo mung awake dhewe

Leave a comment

Be the first to comment

Collections with this video
Email
Message
×
Embed video on a website or blog
Width
px
Height
px
×
Join Huzzaz
Start collecting all your favorite videos
×
Log in
Join Huzzaz

facebook login
×
Retrieve username and password
Name
Enter your email address to retrieve your username and password
(Check your spam folder if you don't find it in your inbox)

×