Amazing Albania - Summer 2014

submitted by lastminutebreaks on 10/30/15 1

Amazing Albania - Summer 2014 Ndalohet kopjimi i klipit! Mundeni ta shperndani vetem nga linku origjinal nga kanali im ne youtube! Shqiperia, vendi i shqipes Nje klip nga bregdeti shqiptar ku do shifni mrekullinë e detit Jon me ujë kristali. Pamjet jan të gjitha të gjiruara nga ajri. Ktu perfshihen vendet si: Saranda, Vlora, Ksamili, Butrinti, Dhermi, Palasë, Borsh dhe Syri i Kaltert. Me keto pamje aq të bukura të vendit tonë shqiptar, më të vertet më bejnë që të jem krenar që jam shqiptar dhe kemi nje vend më të bukurin në botë. Albania The Land Of Eagle A aerial view of south Albanian riviera where we can see the beauty of Ionian sea crystal clear water. The places this video covers is: Sarandë, Vlorë, Dherrm, Palase beach, Dyrmades beach, Borsh, Ksamil, old city of Butrint and Blue Eye. Albania is the most secret of European tourism but the gate is open now and the paradise of Albania is waiting for you. Extremely rich culture and history, a lot of archaeological sites which are thousands of years old. www.facebook.com/AlbanianAerial www.youtube.com/thirdman26

Leave a comment

Be the first to comment

Email
Message
×
Embed video on a website or blog
Width
px
Height
px
×
Join Huzzaz
Start collecting all your favorite videos
×
Log in
Join Huzzaz

facebook login
×
Retrieve username and password
Name
Enter your email address to retrieve your username and password
(Check your spam folder if you don't find it in your inbox)

×